beceen, a masz do niej jakis śnurek? Bo jednak ten disk chyba przestal do mnie gadac, odstrasza mnie jego cena w porownaniu do niewielkiej popularnosci, a po filmiku Iksa jakis taki strasznie garniturowy sie wydaje, a czarna garniture juz mam - cytryne
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
siero182, kolor tarczy mi się podoba, ale już koperta jakaś taka... imo niezbyt pasująca - może na żywo wygląda lepiej, ale ten rozmiar... za mały , chyba jednak sobie dam spokój, bo od jakiegoś czasu jak tylko zaczynam szukać coś w pvd to nic nie znajduję fajnego
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-05-08, 18:46, w całości zmieniany 2 razy
kiedyś mi sie swiss military watch podobały w pvd, teraz bym się już w pvd nie bawił, zetrze sie toto, zacznie błyskac metal spod spodu itd, chyba że wcześniej kupisz nowy
siero182, póki co u mnie dwa zegarki są nie na sprzedaż - Blue Mako w którym jestem zakochany i Certina, którą dostałem z okazji obrony pracy dyplomowej, co do reszty nie przywiązuje się