Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 15 Mar 2012 Posty: 396 Skąd: Lublin
#92 Wysłany: 2012-05-11, 23:01
Tyle ma tych wszystkich przyrządów pomiarowych, że się pogubic można
Ciekawe czy ten cyfrowy to licznik kobiecych uśmiechów ala AXE czy może odmierza czas od ostatniego posiłku
_________________ "Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 15 Mar 2012 Posty: 396 Skąd: Lublin
#97 Wysłany: 2012-05-11, 23:19
Nie jesteś sam..one podobały się wszystkim i podobają nadal. Ciężko jest przejśc obok gablotki sklepowej z tymi zegarkami i się nie zatrzymac..przykuwają skutecznie wzrok dizajnem, ładnymi paskami, kopertami..tarcze też nawet ładne ( pojęcie względne )..ale jak oddałem swojego Fossila do zegarmistrza to uśmiechnął się jak zobaczył co jest w środku.. troszkę mnie to zniesmaczyło bo 3-4 lata temu ten zegarek nie był tani
Teraz podchodzę do tego zegarka na zasadzie " jest bo jest" bo ktoś dał mi fajny prezent i pamiątkę zarazem. Mój gust zmienił się o 180 stopni z czego się bardzo cieszę
_________________ "Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
najważniejsze, że zegarek cieszy osobę która go nosi, na część zegarków, które noszą użytkownicy tego forum, użytkownicy innych for patrzyliby z pogardą
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.