_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Rob [Usunięty]
#17 Wysłany: 2012-05-08, 18:24
Dziękuję wszystkim osobom, które do tej pory zechciały zabrać głos w mojej sprawie. Sporo jest uwag krytycznych co do samej idei zakupu takiego zegarka. Szczerze mówiąc, spodziewałem się tego. Liczę jeszcze na to, że wypowie się tu ktoś, kto ma taki zegarek. Wczoraj na YouTube widziałem film (Full HD), zrobiony takim zegarkiem w Alpach przez narciarza. Jakość, jak dla mnie, bardzo przyzwoita. Dziękuję ADVENTURE i BLAZ-owi za sugestie. Brałem to rozwiązanie wcześniej pod uwagę, ale jednak praktyczniejszy dla mnie byłby zegarek - cały czas pod ręką (tak naprawdę - na ręce), raczej trudno go zgubić, a co może ważniejsze - nawet nie zatrzymując się, mogę fotografować, czy filmować wprost z roweru (rozumiem, że dla wielu osób nie ma to znaczenia..). Jeszcze raz dziękuję wszystkim za uwagi, ale może jeszcze zabierze ktoś głos na ten temat...
Liczę jeszcze na to, że wypowie się tu ktoś, kto ma taki zegarek
obawiam się, że jednak są to złudne nadzieje, postawiłbym nawet kratę wódy, że tak się nie stanie, jednak... wtedy się okaże, że pół forum go ma więc się wstrzymam
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Blaz [Usunięty]
#19 Wysłany: 2012-05-08, 18:30
Pamiętam gdy byłem w liceum to jakiś kolega kupił sobie zegarek z kalkulatorem. Taki chodził dumny ze swojego sprytu i się puszył, że na kartkówce z matmy to my dopiero docenimy jego gadżet.
Kartkówka trwa, gość wyciągnął zegarek spod mankietu i... za Chiny Ludowe nie jest w stanie swoimi grubymi paluchami prawidłowo nacisnąć te klawisze wielkości łebka od szpilki.
Potem sobie kupił normalny kalkulator.
I Ty Rob kup sobie normalny aparat lub kamerę, a zegarek to sobie kup, gdy zacznie cię interesować posiadanie naręcznego wskazywacza czasu.
Mówiąc na poważnie, popieram Blaza, jeśli coś jest do wszystkiego, to raczej doopa z tego.
Nawet mój obecnie najczęściej używany aparat Lumix LX-5, pomimo że dla mnie robi zdjęcia i filmy full HD zupełnie przyzwoite, u większości "znawców" wywołuje uśmiech politowania z powodu jego małych gabarytów.
Rob [Usunięty]
#21 Wysłany: 2012-05-13, 22:23 Podziękowanie..
Nie widzę 2 postów, które napisałem, więc robię to jeszcze raz, dziękując wszystkim za pomoc i wszelkie rady. Rob