Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#1 Wysłany: 2012-05-18, 20:36 Słoniowe dylematy zakupowe, czyli jak żyć Panie Premierze
No nie ok. Przy lekturze mam dzisiaj chwile słabości związane z projektem "denko". Miałem już nic nie kupować do świąt. Czekam na fokę i magretkę i to miało wystarczyć. Jednak dzisiaj z nudów zacząłem przeglądać strony majfriendów i co?! I efekt taki, że chodzą za mną dwie bakteryjki - MM chrono i Parniak Topgun I jak tu sobie wytłumaczyć, że nie są mi potrzebne i że nie są warte popełnienia? Przeraża mnie też to, że bakteria nawet mi nie przeszkadza Ech... jak żyć... Jeszcze chronotac coś po cichu gada... No kurna - to wasza wina
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#7 Wysłany: 2012-05-18, 20:52
Najlepsze, że dopiero co nie dawno w tym klimacie zanabyłem stenia i alphę . Topgun w PVD i nato strasznie do mnie gada. Chrono maryśka także... Takie zegarki do tyrania, kwarcyki, ustawiać nie trzeba...
Pies czy kot?: kot Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#12 Wysłany: 2012-05-18, 20:58
A weźcie mi nie pokazujcie tych Parnisów, bo też się ślinię (szczególnie z tym nato strixa)
A dopiero co Techne Iks'owi sprezentowałem, bo do mnie do końca nie gadało
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Kufa do mnie właśnie zaczął gadać ten Parnis, bo jest doskonałym substytutem Stenka, którego bym chciał, ale na niego nie mam. I wszystko przez Słonia...
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.