Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#55 Wysłany: 2012-05-19, 20:04
I dupa to wszystko kwarce , nie mam nic do zegarków kwarcowych ale wolałbym automat . Na zlocie przymierze 007 , zawsze mi sie podobał tyle ze nie miałem okazji go przymierzyc miałem monstera i sprzedałem bo był mały nie pasował mi , 007 ma inna budowe inny bezel ,tarcze wieksza moze bedzie ok, i zrobie tak jak na tym zdjeciu , ta opcja mi sie podoba .
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#57 Wysłany: 2012-05-19, 20:12
Masz racje , ale tak sie przyzwyczaiłem do automatów ze jak zakładam na reke jedynego kwarca jakiego mam , patrze zeby odczytac godzine i zawsze trafiam ze sekundnik stoi czasami sie zdarza ze potrzasnę reka zeby ruszył ha ha ha . Takie przyzwyczajenie .
maciek [Usunięty]
#58 Wysłany: 2012-05-19, 20:17
revolta napisał/a:
Masz racje , ale tak sie przyzwyczaiłem do automatów ze jak zakładam na reke jedynego kwarca jakiego mam , patrze zeby odczytac godzine i zawsze trafiam ze sekundnik stoi czasami sie zdarza ze potrzasnę reka zeby ruszył ha ha ha . Takie przyzwyczajenie .