agaron, Ty lepiej idź spać, bo już wczoraj w przypływie wewnętrznego rozdarcia pewnego Kolegi kliknąłeś jedno chrono od strixa, drugie Ci już niepotrzebne.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#199 Wysłany: 2012-05-19, 23:45
Michał G. napisał/a:
agaron, Ty lepiej idź spać, bo już wczoraj w przypływie wewnętrznego rozdarcia pewnego Kolegi kliknąłeś jedno chrono od strixa, drugie Ci już niepotrzebne.
Nic dwa razy się nie zdarza (tak se wmawiam ).
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Erolek, sorry, nie zauważyłem. Może coś się da wymyślić - napisz do sprzedającego. W końcu cena niższa o jakieś 70 dolków od innych sprzedawców ów zegarka.
[ Dodano: 2012-05-20, 00:46 ] agaron, ja wiem, że tak czy tak go wystawisz na bazar. Z tym, że gdybyś kupił PVD to bym go przejął od Ciebie, a tak to się męcz...
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek [Usunięty]
#201 Wysłany: 2012-05-20, 06:54
ten pulsar z pierwszego postu Erolka jest świetny, tu więcej fot i krótka recka:
Nie śmiejcie się, ale wczoraj w sklepie Tchibo macałem zupełnie przyzwoicie wykonane chrono za 249zł. Nawet miało w komplecie przyrząd do zmiany pasków (+ bransoleta i pasek).
Też mi się tak wydaje - widizałem tę recenzję na WUSie. W Argosie zegarek jest w tej chwili za 80.49 EUR, w dodatku mam kupon na 5 EUR zniżki. Odpadają też koszty wysyłki, bo do sklepu mogę podjechać nawet w poniedziałek.
Zawsze to jednak dobrze posluchac rady mądrzejszych od siebie.
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#208 Wysłany: 2012-05-20, 10:58
niebieski lorek jest super, jeno bransoleta slaba
edit: w ogole, jak sie Wam podobaja jakies pulsary, to radze pszukac w polskiej ofercie lorusa, bo bardzo czesto to te same wzory, tylko przebrandowane
_________________ beceen | ***** ***
Ostatnio zmieniony przez beceen 2012-05-20, 10:59, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 544 Skąd: Białystok
#209 Wysłany: 2012-05-20, 11:27
beceen napisał/a:
niebieski lorek jest super, jeno bransoleta slaba
edit: w ogole, jak sie Wam podobaja jakies pulsary, to radze pszukac w polskiej ofercie lorusa, bo bardzo czesto to te same wzory, tylko przebrandowane
A jest jakiś lorus, który ma dobra bransoletę ;P ?
Co do Pulsara i Lorusa, to faktycznie niektóre modele są niemal identyczne.