Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#24 Wysłany: 2012-05-27, 11:30
Słoniu napisał/a:
[cut]
W tej samej cenie chodziły też Augusty z Tchibo - świetnie wykonane zegarki na cioci Eci (2824-2)
Obrazek
No wielkie kurde dzięki. Zajrzałem tu na chwilę i właśnie jestem 700 zł w plecy. Ale musiałem mieć takie coś, tym bardziej że się rozglądałem za jakimś pilotem.
(a w przyszłym miesiącu tylko ryż bez okrasy)
#26 Wysłany: 2012-05-27, 11:43
Słoniu napisał/a:
Narfas, - popełniłeś tchibaska?! Będziesz zadowolony, ja swojego bardzo lubię tylko pasek mu zmień!
Popełniłem. Dosłownie parę minut temu.
Żeby było gorzej: zastanawiam się nad forumowym Gartonem. No i trzeba dokupić drugi rotomat, ale tym razem nie jakąś popierdółkę na 2 zegarki. I jakaś lepsza lupka, bo mnie już wpieniają te moje plastiki. No i jakiś dynks do ściągania wskazówek, bo mam dość szarpania się z pęsetami. Moje stadko pasków też mnie nie satysfakcjonuje.
Dodatkowo męczą mnie Orienty. I chcę mieć jakiegoś wintydżowego OrientStara. No i takiego jednego Zeppelina na Miyocie 9100.
Poproszę o WŁAŚCIWE numery do totka. To hobby zaczyna się robić drogie.
...no ale będę miał pierwszą nie-wintydżową kłalitę. A tak unikałem ETY 2824...
pozdrawiam
Narfas
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#27 Wysłany: 2012-05-27, 12:09
He he, znaczy wtopiłeś jak my wszyscy. Niektórzy coś tam sobie obiecują, że w tym roku to już żadnego zakupu itp., ale generalnie każdemu rośnie stado.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#28 Wysłany: 2012-05-27, 17:55
ciniol napisał/a:
He he, znaczy wtopiłeś jak my wszyscy. Niektórzy coś tam sobie obiecują, że w tym roku to już żadnego zakupu itp., ale generalnie każdemu rośnie stado.
Chyba zacznę sprzedawać. Witaj, Bazarku! Na cholerę mi ze 30 zegarków, tym bardziej że 10 z nich wstyd założyć, 10 to jakieś wintage (te zostaną), a z reszty noszę może ze 3.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Maj 2012 Posty: 48 Skąd: Toronto
#29 Wysłany: 2012-06-01, 22:58
ciniol napisał/a:
He he, znaczy wtopiłeś jak my wszyscy
właśnie, przepraszam, ale się zapytam, czy kumotrzy mają jakąś odtrutkę, bo ponieważ atakują mnie zegary zewsząd oraz wish lista się co dzień niebezpiecznie wydłuża stąd moje pytanie:
- jak żyć po zawitaniu na to forum
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#30 Wysłany: 2012-06-01, 23:04
Cytat:
jak żyć po zawitaniu na to forum
Nikt nie mówił, że będzie lekko
Łopatka i do roboty, zbiory powiększać, szlify zdobywać