Panowie pomocy.
Moja pani zażyczyła sobie czegoś podobnego do Pashy Cartier.
http://forums.watchnet.co...to=452776&rid=0
Czy któryś z Panów natknął się może na jakiś zegarek tymże zainspirowanym ale z za wielkiego muru.
Dziękuję
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#407 Wysłany: 2012-06-04, 15:05 Zegarek dla Lubej
Witam!
Niedługo urodziny mojej lubej. Powiedziała mi co chce dostać, ale może jeszcze dodatkowa niespodzianka w formie zegarka
Poszukuje zegarka na drobna rączkę. Co do kwoty to ok 300 zł. Odpadają elektroniczne, wiec automaty i kwarce. Kobietka lubi fiolety, błękity, a nie mówi żółtym i pomarańczom.
Odpadają także zegarki typowo biżuteryjne, bardziej cos wakacyjnego , nurki, ew cos z mała ilością świecidełek
Panowie, jakieś propozycje przykłady?
PS Wiem iż jest temat zegarki dla kobiet, jednka jest on prowadzony od 2009 roku i większość zdjęć wygasła
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-06-04, 15:11, w całości zmieniany 3 razy
Na pasku czy na bransolecie?
Okrągłe czy raczej kanciaste?
Plastik/stal/guma?
Jakieś ulubione marki marki? Rozmiar?
_________________ lepsze jutro było wczoraj
emster [Usunięty]
#409 Wysłany: 2012-06-04, 15:20
I czy preferuje jakiś obszar geograficzny produkcji ponad inne?
+
Może mało to wakacyjne, ale siostra ostatnio była zachwycona tym o to zegarem:
ALPHA MOONGRAPH CHRONO 8313-08P6 JAPAN MIYOTA
Ostatnio zmieniony przez emster 2012-06-04, 15:25, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#410 Wysłany: 2012-06-04, 15:26
Zegarek okrągły, stal ew stal plus guma , rozmiar sredni.
Może być pasek, bransoleta ew guma, jednak raczka przyszłej włascicielki jest drobna, wiec bransoleta może nadawać zegarkowi masywny wygląd
Znalazłem coś takiego. Podoba mi się tarcz i indeksy. Reszta nie.... Może znacie coś podobnego ?
http://allegro.pl/intrygu...2349650152.html
[ Dodano: 2012-06-04, 17:28 ]
emster napisał/a:
I czy preferuje jakiś obszar geograficzny produkcji ponad inne?
+
Może mało to wakacyjne, ale siostra ostatnio była zachwycona tym o to zegarem:
ALPHA MOONGRAPH CHRONO 8313-08P6 JAPAN MIYOTA
Obrazek
Oglądałam, ale ten bezsensowny napis "mother of pearl" mi cały odbiór zepsuł Szkoda, że nie podpisali jeszcze , że to zegarek
Ten napis trochę drażnił mnie na początku i długo rozważałem ze względu na niego czy kupować. Przyzwyczaiłem się. Nawet rozważałem czy nie próbować go zmyć/zdrapać, ale myśle, że źle by się to śkończyło
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP