Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#16 Wysłany: 2012-05-23, 18:19
agaron napisał/a:
Na wakacje jak znalazł, tym bardziej, że takie kolory na ten sezon w modzie
Ale jak słusznie zauważył jeden z przedmówców tylko z kolorystycznie dobranymi kąpielówkami. I można paradować...
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-23, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
olek fajne "typy" masz na oku
Z wyżej wymienionych to osobiście wybrał bym GDF 100MB, ale jak już było wspomniane jest dość duży do tego jeszcze budowa dość specyficznie "układająca" się na ręku
warto przymierzyć przed zakupem
Co do kolorystyki jeśli odpowiada Ci czerwony, bierz, ale jeśli chciałbyś zatrzymać go DŁUŻEJ
musisz wziąć po uwagę że będzie się odbarwiał
Negatywy są świetne, zdolność odczytu wcale nie jest ZNACZNIE utrudniona.
Nie wspomniałeś o budżecie to może i to Ci podpasuje
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-05-25, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#18 Wysłany: 2012-05-23, 19:00
Z takiego "przyłożenia" to każdy będzie czytelny. Walne fote mojego w negatywie i zrobimy quiz "która godzina".
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-23, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Myślałeś może o połączeniu negatywa z kontrastującymi białymi wskazówkami jak np w GA-100-1A1 ? Mam takowego i ze wskazówek godzinę odczytasz bez problemu, odnośnie negatywu to tak jak pisali, zależy pod jakim kątem patrzysz na zegarek, ale mając czytelne wskazówki niepotrzebny wyświetlacz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#23 Wysłany: 2012-05-23, 19:16
Na moim nie .
#24 Wysłany: 2012-05-23, 19:19
Ale nie podświetlenia w zegarku, tylko ośietlenia zegarka do zdjęcia.