Noworuskie Amfy to jednak zupełnie nie to samo co CCCP. A skoro masz już taką to tym bardziej trzeba spróbować Orienta.
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
D@wid [Usunięty]
#20 Wysłany: 2012-06-11, 19:25
Dziękuję za wszystkie dotychczasowe opinie. Wydaje mi się słuszne podejście, jakie sugeruje kolega Szajmon: kupić oba ale najpierw ten droższy .
Ktoś może mi podpowiedzieć gdzie w Krk znajdę Mako do pomacania (porównać niebieskie i czarne)? Może ktoś z kumotrów ma i chce zaprosić na kawę i "macanko" do McD?
[ Dodano: 2012-06-11, 21:26 ] Remik, Ciebie nie słucham, bo wystawiłeś Mako na wanilinowej gumie na bazar i szukasz jelenia...znaczy nabywcy .
Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 907 Skąd: Warszawa
#21 Wysłany: 2012-06-11, 22:34
Ja zdecydowanie oddałem głos na amfę.
Używałem swojej ponad rok jako g-shocka. Basen, prace domowe, rower, a nawet rąbanie drewna. Złego słowa nie mogę powiedzieć o tym zegarze.
Polecam
BM też mam i na razie na niego sobie spoglądam tylko, bo pasek jeszcze do niego nie przyjechał. Będzie to tylko i wyłącznie zegarek wakacyjny
_________________ " Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
D@wid, zapraszam do wątku o krakowskim spotkaniu. Jak dojdzie do skutku to sobie pomacasz niebieskie Mako i Big Mako w wersji czarnej - może ktoś z Krakusów ma jeszcze inne wersje kolorystyczne.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.