Założyłem wątek o projekcie Chińczyków, który wygrzebałem na WUS. Wątek wzbudził spore zainteresowanie, rozpoczęły się dyskusje, nawet zapisy na zegarek .... i co - wątek przeniesiono gdzie indziej, a ja jako nowy już nie mam tam dostępu
Nieładnie - bo też chciałem przyłączyć się do akcji i w niej uczestniczyć.
adamstepien007 tu Adam
To ja jestem sprawcą Twojego kłopotu. Mamy w zwyczaju nie łączyć rożnych tematów, więc Twoją informację wydzieliłem. Jedyna szansa dla Ciebie to spełnienie wymagań forumowych.
PS. Możesz być dumny, pomimo, że nie masz uprawnień założyłeś już temat na szerokim forum
Dzięki Panowie za pochylenie się nad mym losem i słowa wsparcia
Zabieram się za spamowanie
[ Dodano: 2012-06-19, 07:29 ]
Ej - tylko gdzie ja mam spamować - jak większość forum mam zablokowane - nie mogę ciągle pisać w kategorii koledzy pomóżcie - bo skąd brać tyle problemów
Zaiste ciężkie zadanie ale dam radę
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#10 Wysłany: 2012-06-19, 08:40
Szpamuj o marudzeniu
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
poli123 [Usunięty]
#11 Wysłany: 2012-06-19, 08:55
adamstepien007 napisał/a:
Ej - tylko gdzie ja mam spamować - jak większość forum mam zablokowane - nie mogę ciągle pisać w kategorii koledzy pomóżcie - bo skąd brać tyle problemów
Zaiste ciężkie zadanie ale dam radę
Jak gdzie spamować?
Dawno temu, jak szacowne grono uczyło mnie spamowć (za 1 razem), stwierdzili, że i na pasek od Parnisa "Portulgaczyka" można z 15 postów narzekania stworzyć. Rozejrzyj się .
Łopatki na dzień dobry rozdają do odkopywania tematów Tylko nie przesadź
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#12 Wysłany: 2012-06-19, 08:59
Ten wątek ma potencjał, kibicuję
adamstepien007 [Usunięty]
#13 Wysłany: 2012-06-19, 11:44
Założyłem watek o dylematach moralnych związanych z zapożyczeniami we wzornictwie Crotona Aquamatica - może być ? Mam jeszcze w zanadrzu klika pomysłów "pozytywnych"