Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#17 Wysłany: 2012-06-19, 12:05
adamstepien007 napisał/a:
Założyłem watek o dylematach moralnych związanych z zapożyczeniami we wzornictwie Crotona Aquamatica - może być ? Mam jeszcze w zanadrzu klika pomysłów "pozytywnych"
trza przywyknac normalnie, ponoc bedzie pozniej lepiej
Jaaaaasne.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
adamstepien007 [Usunięty]
#24 Wysłany: 2012-06-19, 13:16
Apropos mojego wątku, który został przeniesiony gdzie indziej, a do którego nie mam teraz dostępu i żeby mieć muszę wspinać się mozolnie po śliskich bambusowych szczeblach pola ryżowego - założyłem sobie konto na tym chińskim QQ i rozpocząłem ambitny plan namierzenia któregoś z Chińczyków, którzy działają w tej podgrupie (z wątku). I odpisał mi jeden - pogadaliśmy i wyszedł z pytaniem czy mnie dodać do listy .... jakby co mam jego numer QQ Ciekawe czy mają jeszcze "wolne" sztuki czy taka tylko kurtuazja ?
[ Dodano: 2012-06-19, 15:20 ]
Ale chyba zostawię te negocjacje bardziej doświadczonym - dopisali mnie już do listy (w rzeczonym wątku) - to czekam na wynik i nie robię kreciej roboty
Ostatnio zmieniony przez adamstepien007 2012-06-19, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
adamstepien007 [Usunięty]
#26 Wysłany: 2012-06-19, 13:30
Nie znam ale zaczynam się zastanawiać czy by się nie podszkolić Na razie kombinuje tak - poszukam kogoś kto zna - wspominałem że mamy tu w Lublinie sporą grupę studentów z Tajwanu. Z trójka nawet piłem niedawno piwo (chyba się polubiliśmy). Jakby taki pomógł to by konwersacja z Chińczykami mogła ruszyć z kopyta
[ Dodano: 2012-06-19, 15:34 ]
W rzeczonym wątku niestety sprawa wyjaśniona - nie chcą zrobić więcej sztuk
Ale można by poszukać na własną rękę wykonawcy - tylko ten chiński .... ale jak się chce to się da. Rozejrzę się za Chińskim wsparciem u siebie na uczelni