Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#106 Wysłany: 2012-07-15, 20:58
Maru123, mako z pomaranczowym bezelem jest ciezko dostepne, a jak jest to kosztuje srednio dwa razy wiecej, bo wiekszosc ludzi uwaza, ze jest to wtedy homar PO nie wiem, czy dostaniesz sam bezel, ale jakbys dostal, to wez dwa
symela, ten z Twojego linku strasznie drogi, za tę cenę można mieć Big Mako niebieskie. Małe Mako najlepiej kupić na shoeneuhren, 99 ojro, przesyłka od 100 ojro gratis więc można sobie coś dobrać do tej kwosty (np. teleskopy, pasek) idzie z Niemiec, szybko, bezpiecznie. Po zamówieniu dostajesz maila z trackingiem. Kupowałem, wiem, polecam.
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#117 Wysłany: 2012-07-16, 12:07
dzwonilem do serwisu Orienta w PL - bezeli samych nie dostali juz ponoc od poltora roku. Mozna kupic koperte z bezelem za 285 zl, ale to tez po polowie sierpnia.
Michał G., jeśli za te 285 zł będzie z pomarańczką to ja tak zrobię. za ok 400-500zł można kupić spokojnie używane big mako, potem zmiana opakowania i już