maciek, zwracam honor, zle cos odczytalem. Ale przegladam na kalkulatorze wiec mozna mi wybaczyc.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek [Usunięty]
#19 Wysłany: 2012-07-20, 11:17
Michał G. napisał/a:
maciek, zwracam honor, zle cos odczytalem. Ale przegladam na kalkulatorze wiec mozna mi wybaczyc.
taaaa.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14434 Skąd: Gliwice
#20 Wysłany: 2012-07-20, 12:48
Wg mnie najładniejszy i ogólnie najfajniejszy Casio- wygląda tak, jakby ten jeden raz skupili się na stylowym wyglądzie, zamiast na technologii czy dodatkowych funkcjach Dla mnie zegar który pokazuje godzinę i cieszy gębę designem to wszystko, czego potrzeba
I Wg mnie biały ładniejszy. Niewiele jest jasnych, nie-garniturowych zegarków które wyglądają tak dobrze
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-07-20, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
Kazimierz jest bardzo OK, ale wydaje mi się, że były fajniejszy, gdyby nie ten bi-color koperty. Czarny powinien mieć czarną kopertę i bezel, a biały stalową kopertę i stalowy bezell. Byłoby dużo lepej.