Lubię zegarki z nietypowych materiałów. Brąz zamówiony (tak Bow sharkdiver brązowy tyle że z brązu 42mm ;p), tytan od dawna jest... przyszedł czas na tungsten.
Przez pewien czas myślałem o lum-tecu tungsten... ale wpadł mi jeszcze w oko android virtuoso tungsten. Dziwią mnie jego ceny... bo można go dostać za 250 prezydentów jak i za 1000 (tak wiem 'troszkę' się różnią:))
Także z prośbą piszę, może macie inne pomysły bądź sugestie?
Mam na oku już prawie 'wziętego' lum-teca tyle, że używkę m6tkę. Cena dobra, zegar dobry. Android to raczej ciekawostka, nie myślę o nim za bardzo poważnie. A zegarki z wolframu to jednak rzecz rzadka a dla mnie będzie idealna (ręka ma tendencje o obijanie się o wszystko).
Lubię zegarki z nietypowych materiałów. Brąz zamówiony (tak Bow sharkdiver brązowy tyle że z brązu 42mm ;p), tytan od dawna jest... przyszedł czas na tungsten.
Przez pewien czas myślałem o lum-tecu tungsten... ale wpadł mi jeszcze w oko android virtuoso tungsten. Dziwią mnie jego ceny... bo można go dostać za 250 prezydentów jak i za 1000 (tak wiem 'troszkę' się różnią:))
Także z prośbą piszę, może macie inne pomysły bądź sugestie?
SharkDiver Bronze ma kopertę 42mm???????????????????
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Nie spasuje Ci to oczywiście wezmnę... Naturalnie za pół ceny