Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#64 Wysłany: 2012-07-30, 19:55
Santino, szczerze mowiac to sam nie wiem. W tym casio podobaja mi sie wskazowki i uklad daty koronki. Sam nie wiem czego ja chce (tzn wiem, ale nie chce teraz przekroczyc 150 $). Cos sportowego, moze z chrono, nie garniturowiec, ale ma miec wskazowki. Obojetny sposob napedzania. Jak z kobieta
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
A Seikacz fajny. Ale jakiś czas temu w promocji był podobny model (inna kolorystyka, oznaczenia nie pamiętam). Klikłem, a potem ponad tydzień czekałem na zwrot kasy, bo niestety okazało się, że nie mają na stanie...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#72 Wysłany: 2012-07-30, 21:51
Co do Seiko z TT to "
"Przepraszamy, ale zakup nie może być zrealizowany.
Obecnie nie posiadamy wystarczającej liczby produktów w naszym magazynie.
Prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta lub rezygnację z ich zakupu.
Za utrudnienia przepraszamy
BOK TimeTrend
telefon: 22 311 71 31
SI SNN201P1
"'
Co do Wireda to muszę się z tym przespać, bo nie chce go zaraz na bazarek wrzucać, jak mi się odwidzi.
[ Dodano: 2012-07-30, 23:55 ] Santino, spojrzałem na model z podobna tarcza, ale lubiącym słońce i wyższą ceną.
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-07-30, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#73 Wysłany: 2012-07-30, 21:58
Apa13 napisał/a:
Santino, mam ochote na nowy zegarek i glupoty przychodza do glowy:-)
Hehehe, Apa13 taki cwany medyk a też załapał bakcyla
I już się go nie pozbędziesz
Może jakiś Zodiaczek używany? Chyba masz jednego to nie ma co zachwalać marki.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#75 Wysłany: 2012-07-30, 22:05
ciniol, jaki tam ze mnie cwany medyk... na razie to tylko student
Co do zegarków to fakt, uzależnia.
Zodiac, why not, ale nie teraz, nie w tym budżecie ( chodzi za mną zodiac oceanaire )
Santino, nie podoba mi się on, bardziej Olympus Myszkołapa, ale znowu ponad budżet.
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-07-30, 22:06, w całości zmieniany 1 raz