Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#64 Wysłany: 2012-08-08, 22:17
Oczywiście tu przesadziłem. Wiem że Stenki dobrze zrobione, przy tym jest wodoszczelność, gwarancja, etc. Na swój sposób jest to "budżetowy" zegarek. W sumie każdy zegarek jest budżetowy, zależy tylko od budżetu.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Ja znam multum chińskich zegarków wykonanych lepiej od Stenka i o lepszych parametrach użytkowych
nie no tak słowa kluczowe:
Cytat:
chińczyk którego miałem
a w domyśle chodziło mi oczywiście o te które są odpowiednikami Steinhartów czyli Alphy, MQJe, Bajgle, Parniaki suby czy Chronotaci - w swojej klasie cenowej to są bez wątpienia dobre i solidne zegarki, ale bezpośredniego odpowiednika - tj. homara suba wykonanego w takim standardzie jak Steinhart za cenę kilkukrotnie niższą chyba jednak nie ma?
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
emster [Usunięty]
#68 Wysłany: 2012-08-09, 20:36
Tak mi się skojarzyło, że był jeszcze tańszy Orient z GMT, starszy trochę.
poniżej 200 $$
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek [Usunięty]
#70 Wysłany: 2012-08-10, 05:40
Iks napisał/a:
ALAMO napisał/a:
Ja znam multum chińskich zegarków wykonanych lepiej od Stenka i o lepszych parametrach użytkowych
nie no tak słowa kluczowe:
Cytat:
chińczyk którego miałem
a w domyśle chodziło mi oczywiście o te które są odpowiednikami Steinhartów czyli Alphy, MQJe, Bajgle, Parniaki suby czy Chronotaci - w swojej klasie cenowej to są bez wątpienia dobre i solidne zegarki, ale bezpośredniego odpowiednika - tj. homara suba wykonanego w takim standardzie jak Steinhart za cenę kilkukrotnie niższą chyba jednak nie ma?