Pies czy kot?: kot Pomógł: 15 razy Wiek: 45 Dołączył: 02 Sty 2012 Posty: 2120 Skąd: Gdańsk
#61 Wysłany: 2012-08-14, 14:24
Iks napisał/a:
Nie mam - poważnie mówię Ale generalnie doszliśmy do wniosku, że są fajniejsze nurasy za te pieniądze. Charakteru Boschettowi nie sposób odmówić, no ale nie wiem czy jest wart > 2000zł
440$ za B. + 140 za przesyłkę Fedexem co daje nam już po zawyżonym kursie PP około 2K zł, do tego przy tym sposobie wysyłki obowiązkowe opłaty w kraju - pewnie wszystkiego razem wyjdzie z 1/4 ceny. Razem ~2500 zł. Oczywiście rozmawiamy o nowym
Ja wiem, że można taniej miałem niebieskiego w zeszłym roku który mnie wyniósł jakieś 1300 zł razem z dodatkową maskownicą zamawianą bezpośrednio od Keitha Boschettiego - kiedy do mnie dotarł był w idealnym stanie, praktycznie nówka. Imo kwota którą realnie możnaby za ten zegarek zapłacić to 1500-1600zł czyli tyle ile kosztuje on w USA bez chorych przesyłek i opłat.