Myślę sobie, że gdyby zakończyć wskazówki godzinową i minutową w taki sposób jak sekundowa - jedną niewielką kreską na końcu (tak, jak np. w Tissocie PRS516), to nie złamałoby stylistyki, a pewnie dałoby większą dokładność odczytu.
Pomógł: 3 razy Wiek: 55 Dołączył: 20 Sie 2012 Posty: 489 Skąd: Warszawa + CCCP
#38 Wysłany: 2012-08-27, 10:06
trochę do pupy jest ten wpis na sajcie oceanictime, niedopracowany i trochę na siłę - bardziej mi się podoba recka ciniola
i wcale nie chodzi o mowę Szekspira
cały czas nie rozumiem, jak producent tak mógł spitolić zdjęcia swojego sprzętu, mam takie wrażenie jakby zdjęcia były zrobione jedną z pierwszych cyfrówek panasonica, które dawały właśnie taki efekt mgiełki - what's up Doc ?!
MOD EDIT: tak też ładnie
_________________ zyj terazniejszoscia
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-08-27, 10:08, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 257 Skąd: Warszawa
#39 Wysłany: 2012-08-27, 10:50
Santino napisał/a:
Się smaruje - się jedzie
Lex sam się ze mną skontaktował, bo zainteresował go projekt zegarka oraz projekt nurkowy Darka Wilamowskiego. Poprosił o materiały i je dostał. Artykuł jest jego, bazujący na moich materiałach.
Recenzja Randy'ego Torresa jest związana z budową sieci dystrybucji w US. Tak, zegarek został mu przekazany ale nie ingerowałem w żaden sposób w recenzję (poza dodatkowymi wyjaśnieniami do pełnej recenzji pisanej).
Recenzja ciniola super, konkret i obiektywizm. Że nie wszystko się podoba, to chyba zrozumiałe.
Fotki - działam w temacie
M20 - w trakcie. Część komponentów już jest, część w drodze, część jeszcze na etapie produkcji. Termin dostępności - na razie jesień, bardziej konkretnie na tą chwilę nie da rady.
Ostatnio zmieniony przez atomtomski 2012-08-27, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#44 Wysłany: 2012-08-31, 19:54
Weekend się zaczłą więc "nakręciłem" circla - żona trochę się dziwnie patrzyła jak macham łapą
Zegar daje radę. Kupię też tę "limitkę" tym bardziej że jest tam zmieniona koronka.
Wuja się tam znacie melepety.
Santino pomyslę jak TO rozegrać logistycznie i dam znać.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-31, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29439 Skąd: KrK
#45 Wysłany: 2012-09-15, 18:22
Jakiś on dziwny.
Uszy wyglądają jak by o nich zapomniano i w ostatnim momencie się okazało, że ciężko go założyć na rękę.
Koronka umiejscowiona IMO ni w 5 ni w 10.
Wskazówki bez zakończeń wyglądają jak by wybrakowane.
Jedynie co przemawia za zakupem to to iż polski.