Pies czy kot?: kot Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 694 Skąd: Radomsko
#61 Wysłany: 2012-08-28, 21:13
Ten Jasiek BBH104 (i jego pokrewne wersje, na przykład czarna BBH105) bardzo kulturalnie nawiązują designem do starych nurków Seiko.
Już mnie tak od kilku tygodni truje nad uchem, żebym go kupił. Twardy jestem póki co, jak Roman Bratny, bo może się co fajniejszego trafi, ale mięknę z dnia na dzień w oczach
Ten Jasiek BBH104 (i jego pokrewne wersje, na przykład czarna BBH105) bardzo kulturalnie nawiązują designem do starych nurków Seiko.
Już mnie tak od kilku tygodni truje nad uchem, żebym go kupił. Twardy jestem póki co, jak Roman Bratny, bo może się co fajniejszego trafi, ale mięknę z dnia na dzień w oczach
Też mnie kuszą te Jaśki... Ciekawe, czy można gdzieś dorwać wersję z żółtą tarczą
Na razie jako zegarek wakacyjny noszę divera Jaśka model BEB078 i bardzo sobie chwalę:
Też chciałbym mieć ulubiony zegar... A ja co biorę kolejny z pudełka to mi się podoba...
Słoniu jakbym miał takie pudełko jak Ty... to z pewnością miałbym dokładnie to samo... więc FOK JU za Kemmnera, Seiko kostkę, Magretkę, Stenka chrono, Radomira i jeszcze parę innych.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
mety1 [Usunięty]
#68 Wysłany: 2012-08-30, 14:35
Springs perpetual z brązowa tarczą? widziałem go na allegro:)