Czarny, widać przecie Ja rozumiem, że to chińskie i czasem się zdarza, że powłoka ma jakieś niedociągnięcia, ale żeby zapomnieć pomalować całej ścianki
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
Cezar, Michał G., Osoby umiom czytać?
Napisałem przeca prawie.
Co to by była za porada, jakby wszyscy tańsze doradzali, a nikt nie pomógł przekroczyć budżetu?
Przecież to nie po krasnoludzku
Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 3763 Skąd: Poznań
#65 Wysłany: 2012-08-31, 01:59
Pytania 2 a'propos trójki:
1. Czy ono poza kwadratową kopertą czerpie coś więcej z B&R? Nie mogę sam znaleźć.
2. Czy Osoby widziały, jak te zegarki wyglądają na nadgarstku, tym bardziej takim mniejszym? Bom ja widział i mam mieszane wrażenia.
jak te zegarki wyglądają na nadgarstku, tym bardziej takim mniejszym?
Widziałeś to tało? Czy kwadratowe parniaki? Parniaki maja 46mm średnicy, Tało 42 Enyłej 42mm w kwadracie to i tak jest sporo i chyba jakbym miał 16cm w nadgarstku to bym się nie odwazył, z drugiej strony - to jest jednak dosyć krótkie L2L, szacunkowo ze zdjęcia niewiele przekracza 50mm, więc nie powinno być tragedii
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-08-31, 08:53, w całości zmieniany 3 razy
Chłopy, ale te złote myśli Wytrawnego Podmorskiego Polowniczego to dalej są, czy juz sam się wymodował jak mu powiedzieli że pół Polski się z niego śmieje
Ogladałem jeden model Obrisa. Koperta wykonana rewelacyjnie. Gdyby nie to że ten ich lotnik chrono to kwarc- chapał bym jak karp pęczak
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-08-31, 06:57, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#70 Wysłany: 2012-08-31, 07:00
ALAMO napisał/a:
maciek napisał/a:
klekocze tylko Dzik & Sokół oczywizda.
Chłopy, ale te złote myśli Wytrawnego Podmorskiego Polowniczego to dalej są, czy juz sam się wymodował jak mu powiedzieli że pół Polski się z niego śmieje
Właśnie sprawdziłem. Nadal jest o terkotce i pocieraniu o spodnie.
O chrono też.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-08-31, 07:01, w całości zmieniany 1 raz