Techne ciężko by miało aby się przez Stenka i Auguste przebić
Dla mnie to kompletnie inne stylistycznie zegarki, Stenek to duży, wyraźny klasyczny pilot z chronografem, auguste to też pilot ze smaczkiem, Techne to bardziej zegarek militarny, jakoś mocno do pilota z buką nie nawiązujący, 40mm średnicy itp. .Np. ten który ja mam broni się doskonale i jest jednym z moich ulubionych zegarków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#78 Wysłany: 2012-09-01, 07:32
Iks napisał/a:
Dla mnie to kompletnie inne stylistycznie zegarki, Stenek to duży, wyraźny klasyczny pilot z chronografem, auguste to też pilot ze smaczkiem, Techne to bardziej zegarek militarny, jakoś mocno do pilota z buką nie nawiązujący, 40mm średnicy itp. .Np. ten który ja mam broni się doskonale i jest jednym z moich ulubionych zegarków
Koledzy kurna, koledzy Ja mam zamiar wytrwać i zakupić jak się dowiedziałem, tragicznie wykonanego hamiego (względem davosy). Techne ciągle mi się podoba tylko kasy na wszystko brak
Z_bych, Lepiej późno, niż wcale.
Sam widzisz, że nie było trudno
Drogi Adminie (lecąc po stanowisku) teraz, to póki co już nic kupować nie muszę. To, co miałem modować poszło do ludzi
Ale miło być wolnym
Albo nie coś sobie kupię:) Czy jest ktoś na forum, kto kombinował coś z podgrzewaniem stalowych kopert?
Słoniu nie kupuj Zeppelina! Chyba, że ma zrobioną próbę ogniową albo certyfikat niepalności.
Ale mówię Ci, tragiiicznie! Jeszcze trochę i wypadnie z piramidy
Śmiejcie się, śmiejcie
Ale przez takie chore akcje dilera i tego drugiego wariata, to Davosa jako marka dostała lepiej po dupie niż by mógł to zrobi ktoś celowo,i za pieniądze.
Wyszło w zasadzie wszystko - o produkowaniu całości w Chinach, o brandowaniu gotowych wzorów z chińskch fabryk, o tym że te same zegarki, z tej samej fabryki, ale z innym napisem- można kupić za 1/3 ceny, o tym że się przewala fakturami żeby bylo "śfir mejd" ...
I to wszystko mówi oficjalny diler, albo osoby ściśle z nim związane ...
Ja cały czas jestem ciekaw, kiedy ktoś tam się tym zainteresuje, i zasadzi z góry takiego strzała, że z Zwillinge von Krakau zostanie mokra plama na siatce 170 salonów Davosy .