Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#3 Wysłany: 2012-09-19, 17:56
Poniżej kino moralnego niepokoju (Kieślowski przekładany Pasikowskim, a główny aktor wykazuje spore ciągoty w kierunku minimalistycznego stylu Stevena Segala w porywach do Nicholasa Cage).
A osoba sama nie może tego naprawić... co by nie robić to i tak musisz pozbyć się podbicia z tej luźnej części... innej rady nie ma... jak już będziesz miał rozebrane to reszta sama pójdzie... wierz mi prosta sprawa... jak ze sklepu to nie będzie - ze względu na to pękniecie, ale odrobina wikolu (bo to pudełko to z drewna?) i mocowanie w jakim delikatnym imadełku czy innym ścisku załatwi sprawę... a zawiasek... jak się nie da zamatować po staremu... to trzy/cztery otworki... trzy/cztery małe gwoździki szklarskie i po krzyku... potem te podbicia to z powrotem nawet wikolem delikatnie przykleić i gra muzyka... troszkę zabawy a kupa radości z osobiście wykonanej naprawy
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#6 Wysłany: 2012-09-19, 18:54
Mam doświadczenie tych sprawach i po oględzinach wiem, że jak się sam za to wezmę to na koniec pozostanie mi tylko oblać to benzyną i podpalić. Trochę jest pęknięte, zawias wylazł i sam nie wiem gdzie dokładnie i jak siedział. Coś tam jest podgięte.
_________________ Foch und Ch.
Spam [Usunięty]
#7 Wysłany: 2012-09-19, 19:02
kubama napisał/a:
Coś tam jest podgięte.
...Waść dzisiaj jakiś ciężki dzień miał...
...ale czego ty się boisz tam nie ma nic co by można było popsuć... jedyne o co się można bać to o białe podbicie... nie wiadomo czym to polepili i czy przy demontażu się nie rozpadnie...
...gdyby to był mój boks to bym się nawet nie cykał a tak strach o finał
kubama, Podeślij do MUA - postaram się naprawić jak najlepiej - odeślę
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#9 Wysłany: 2012-09-19, 20:19
Kubama weź zastaw bo nie wiadomo czy Remik nie sprzeda w lombardzie i nie przepije kasy
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Kubama weź zastaw bo nie wiadomo czy Remik nie sprzeda w lombardzie i nie przepije kasy
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#11 Wysłany: 2012-09-19, 20:22
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.