pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#32 Wysłany: 2012-09-22, 08:32
Gdyby nie ten bezel to niebieskiego byłbym w stanie zaakceptować...
Na szczęście z zegarkami podobnie jak z kobietami - nie wszystkim podobają się te same
_________________ World Wide Watches
Blaz [Usunięty]
#33 Wysłany: 2012-09-22, 09:38
rybak napisał/a:
Kurka, w nocy bym nosil...
W nocy najbardziej straszy. Autentycznie.
Raz go w nocy chwyciłem i się przestraszyłem, że go popsułem. On ma takie luzy na bezelu, że nie wiesz czy to jest jeszcze luz czy się bezel właśnie popsuł.
Tak poważnie to ja bym nic nie miał przeciwko temu zegarku. Każda potwora znajdzie swego amatora. Tylko sprzedawanie tego zegarka, mającego styl i jakość Perfecta, za 600 dolarów jest kosmicznym nieporozumieniem.
Raz go w nocy chwyciłem i się przestraszyłem, że go popsułem. On ma takie luzy na bezelu, że nie wiesz czy to jest jeszcze luz czy się bezel właśnie popsuł.
OK, to bym nie nosil, tylko odkladal na nocna szafke obok lozka...
Zbych, zaiste masz pokręcony gust, ale spoko, to Twój gust jest
No pewnie, eeee.... "ale to Tobie ma sie podobac..."
A tak calkiem na serio to przeciez o to wlasnie chodzi - ch.. komu do tego, co sie komu podoba, a co nie, i co se sprawi (jak go stac ).
By nie opisal i fotek nie dal, to bym nawet nie wiedzial, do czego czlowiek jest zdolny... ( )
Super ze Ci sie czas chcialo poswiecic, poswiecalem swego czasu sporo na noze, to wiem, ze to jest poswiecenie
A cale to marudzenie i podsmiechujki sa tylko dla poddierzania razgawora