Pytanie było na dwóch forach - moje zdanie więc już znasz...
W skrócie: Hado nie licząc wskazówek zasadniczo OK, Optimę sobie odpuść.
Najlepiej wrzucić te linki w naszym dziale vintage... W każdym razie tam chłopaki udzielą ci najdokładniejszej odpowiedzi.
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2012-09-24, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#9 Wysłany: 2012-09-25, 18:55
czerwonybaron3 napisał/a:
Moze wprowadzisz coś sensownego do tematu ?
A może by tak baron ruszył 4-ry litery, przejrzał trochę materiału dostępnego w internecie i na tymże forum i sam określił jakie to są zegarki i że znów drogo.Wnieś trochę własnej inicjatywy a gwarantuje że nie staniesz się warzywem.
A może by tak baron ruszył 4-ry litery, przejrzał trochę materiału dostępnego w internecie i na tymże forum i sam określił jakie to są zegarki (...).Wnieś trochę własnej inicjatywy a gwarantuje że nie staniesz się warzywem.
+1
Dla ułatwienia zacytuję Ci fragment z tego linka z Militaria Fundforum, co go sam podesłałem na kizi, a którego widać nie chciało ci się czytać
Boden: (..) Logo des unbekannten Deckelherstellers
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2012-09-25, 19:10, w całości zmieniany 2 razy
czerwonybaron3 [Usunięty]
#11 Wysłany: 2012-09-25, 20:32
Uważasz ze nie szukałem ? Chce wysłuchać zdania kogoś kto się na tym zna
To ja fachowo wypowiem się w temacie używania przez policję.
Istnieje prawdopodobieństwo, że zegarek był używany przez policję. Kwestia do czego zależy od autora opowieści. Jeżeli będzie dorównywał wyobraźnią Tarantino może z tego wyjść coś ciekawego.
I chciałbym zaznaczyć, że prawdopodobieństwo używania przez policję jest wprost proporcjonalna do ilości wyprodukowanych zegarków
Ja też chciałbym się wypowiedzieć fachowo. Nawet bardzo fachowo. W związku z czym idę się dokształcić. Zacznę też szukać zegarmistrza, który na praktykę przygarnie... A później wypowiem się wyjątkowo fachowo. Poczekaj więc CzerwonyBarkonieTrzeci
[ Dodano: 2012-09-26, 11:08 ]
wahin napisał/a:
I chciałbym zaznaczyć, że prawdopodobieństwo używania przez policję jest wprost proporcjonalna do ilości wyprodukowanych zegarków
To ja tylko zaznaczę jeszcze, że jest odwrotnie proporcjonalne do stosunku policjantów (i policjantki) do tych zegarków
(cokolwiek by to nie znaczyło)