Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#1 Wysłany: 2012-10-05, 07:46 Lotniczy zegarek do kurtki pilotki :)
Przedwczoraj kupiłem sobie wreszcie wymarzoną kurtkę pilotkę z kożuszkiem taką z naszywkami, z "postarzanej" skóry i w ogóle... Włożę na ryja okularki pilotki i będę niczym podstarzała i tłusta wersja Toma Cruise'a w Top Gun
No i trzeba by w przyszłości dokupić do niej jakiś zegarek. Klasycznego pilota nie chcę. Raczej jakiś wonsz... Wonsz z chronografem albo i bez chrono... Kojarzący się od razu z lotnictwem. Cena... Powiedzmy, że do 1,5tys. Może być coś z rynku wtórnego, na co trzeba dłużej polować, bo chwilowo spłukany jestem i nie spieszy mi się za bardzo. Pomożecie?
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-10-05, 07:47, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#2 Wysłany: 2012-10-05, 07:48
only Citek Nighthawk. na handmaidzie
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-10-05, 07:48, w całości zmieniany 1 raz
Ten IWC jest mega, sa jakies budzetowe wersje bez chrono?
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#6 Wysłany: 2012-10-05, 08:20
No chyba że klasyka Zuana na jakimś brązowym paseczku.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-10-05, 08:20, w całości zmieniany 1 raz
Tomek, top gun'a znam, ale mi sie nie podoba. A ten Parniak... Musze to przemyslec. zobaczymy co wyjdzie z tarczami do Gartona.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
#15 Wysłany: 2012-10-05, 08:56
W sumie to nie zapominajmy o genialnie oryginalnych Breitlingach