Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#40 Wysłany: 2012-10-05, 19:25
Panowie! Jesteście wielcy!!! Z racji urlopu od dwóch tygodni wpadam tu jak meteor - nie było mnie dzień i normalnie 3 strony...
Powiem tak. Wpadło mi w oko kilka zegarków przez Was proponowanych ale... chyba zacznę odkładać... Nie, nie na IWC... Na X-Winda. I kolejny raz okazuje się, że Tomek trafia w mój gust, ale propozycje innych też bardzo fajne - zwłaszcza ta z Zuanem, bo go mam a ostatnio jakbym o nim zapomniał WIęc póki X-Wind się nie pojawi Zuan styknie. Tylko jakiś fajny pach z podkładką muszę do niego dobrać. A jak jesteśmy przy X-Windzie - ile na takie cacuszko trzeba odłożyć? może ktoś ma na zbyciu w dobrej cenie???
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#44 Wysłany: 2012-10-05, 19:56
Tomek napisał/a:
Tomir napisał/a:
Na X-Winda. I kolejny raz okazuje się, że Tomek trafia w mój gust,
No to nabroiłem ..
No nabroiłeś... Spinner mnie trochę na ziemię sprowadził... Myślałem, że w 2-2,5tys się zmieszczę... Tak czy siak nie jest tanio... Może ktoś ma i weźmie do Zgierza bo wydawać tyle kasy bez przymiarki to kurde bym nie chciał.