Te są wszystkie 38mm, a stara to jaka? Czarnej to chyba nie, wtedy musiałbym dodatkowo ZUANa kupić
Stara to taka mniej wiecej:
Chociaz ta moja to z lacinskimi napisami. Ma ktos opisana cyrylica?
Az tych co pokazujesz, to wzialbym B, bo najblizsza oryginalowi. Tri-compax to nie od Ruskow IMO.
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2012-10-06, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#7 Wysłany: 2012-10-06, 16:13
Ja też chyba bym wolał Zuana... Z resztą zarówno Zuan i te Strzałki będą dla Ciebie za małe...
_________________ World Wide Watches
olek [Usunięty]
#8 Wysłany: 2012-10-06, 16:18
iksiku, odpuść sobie. Miałem srebrną z chorągiewkami i niestety szybko poszła do ludzi. na zdjęciach wygląda genialnie niestety na moim nadgarstku (18cm) już tak fajnie nie było. jak znam twój gust szybko sprzedasz. jeżeli szukasz cos w chrono to spójrz na pilota w tej wersji
http://www.ebay.pl/itm/PI...0#ht_1880wt_956
Pies czy kot?: kot Pomógł: 6 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1136 Skąd: Szczecin
#11 Wysłany: 2012-10-06, 16:36
Striełka B jest bardzo fajna - mały felerek to jednak przydługawa wskazóweczka (jak we wszystkich tych odmianach (nie wiem czemu, może cięli spod sztancy tak samo jak pod ten złoty model w którym jest OK, bo indeksy dalej przesunięte) Na dłuższą metę, pomimo ed.nieodpartego uroku samej tarczy która jest bajeczna, tak samo jak Alamo polecałbym wcześniejsze edycje czarna lub białą, pomimo tego, że nie są opisane cyrylicą. Na poważnie, ta zbyt długa wskazówka po jakimś czasie naprawdę jest denerwująca.
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2012-10-06, 16:41, w całości zmieniany 2 razy
No właśnie już od dwóch lat za mną łażą (striela i zuan) i ciągle przez ten rozmiar ich nie kupiłem Wczoraj jednak założyłem sobie Aplhę daytonę która ma 39,5mm i dosyć szeroki czarny bezel...i kurde leży dobrze. Te chroniacze mają wąską lunetę więc powinny się wydawać optycznie większe nieco, w razie czego można też je wrzucić na jakiegoś bundstrapa