Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#31 Wysłany: 2012-10-07, 13:21
77mirek napisał/a:
w razie czego każdy z tych zegarów zniknie z bazaru po cenie zakupu, tak jak przed chwilą PZLka - w ciągu 15 minut.
była PZLka u nas na bazarku?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#33 Wysłany: 2012-10-07, 13:58
przejrzałem bazarek i kosz i nic nie ma
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Karol sprzedawał, więc jak zwykle dowody rzeczowe usunięte
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
#35 Wysłany: 2012-10-07, 14:08
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 480 Skąd: Tarnobrzeg
#39 Wysłany: 2012-10-08, 21:16
Iks, jak masz 19,5cm to Strzałka 38mm będzie za mała. Ja mam 17,5cm i jest idealna, ale jak bym miał większy nadgarstek to już nie wyglądałaby tak dobrze. Do twojego nadgarska to tylko ta co ma Woytec60. Niestety cena jest moim zdaniem sporo przesadzona
Cena tego zegarka nie jest przesadzona, ona jest przewalona
Mój pochodzi jeszcze ze starej kolekcji i kosztował mniej, poza tym dostałem go w prezencie od najlepszej z żon
Dziś cena tego modelu odstrasza skutecznie potencjalnych nabywców
Poza tym ta nowa "limitacja" nie tylko kosztuje więcej ale wygląda gorzej.
http://zegarkiclub.pl/for...__1#entry810334
Proszę o wybaczenie za linka, ja w celach poglądowych
No to co - proponujcie alternatywy Z mechanicznym chrono za 2-3 klocki może być ciężko więc w grę wchodzą również kwarce, rozmiar 41-45mm, tarcza najchętniej jasna, design w stylu strielki mile widziany