Może mnie olać cienkim sikiem. PayPal przyznał mu rację - kasę ode mnie już dawno dostał.
Nie mam żadnej siły, żeby w jakikolwiek sposób go zmotywować.
To tylko jego dobra wola.
Sam fakt, że ze mną koresponduje w ogóle nadal, raczej dobrze o nim świadczy.
To dość znany i aktywny użytkownik WUS.
Santino, ja akurat w tej sytuacji oddałbym całą kasę , bo dorabianie się na cudzej stracie nie leży w mej naturze ,
niestety pojęcie moralności w dzisiejszym świecie uległo degradacji ..
tak poza tematem : wiszę Ci jeszcze siano za jedną wskazówkę , bo gdybym się nie uparł na pewną robotę ,to byś jej nie zgubił i uwierz mi,że jest mi z tym ogólnie źle ..
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#131 Wysłany: 2012-10-31, 22:08
Sylwek napisał/a:
Santino, ja akurat w tej sytuacji oddałbym całą kasę , bo dorabianie się na cudzej stracie nie leży w mej naturze ,
niestety pojęcie moralności w dzisiejszym świecie uległo degradacji ..
Oddając całą kasę gościu jest stratny całą kasę. Oddając pół stratny jest pół - tak samo, jak Santino. Gzie tu dorabianie się na stracie?
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Sylwek [Usunięty]
#132 Wysłany: 2012-10-31, 22:12
bEEf, chcesz sprzedam Ci cokolwiek ,zapłać z góry , to "cokolwiek" nigdy do Ciebie nie dotrze , nieważne z jakiej przyczyny a ja zwyczajnie oddam Ci połowę kasy .... ..
gdybyś kiedykolwiek w swoim krótkim życiu miał okazję .... nie -o tym na forum zegarkowym pisał nie będę...
krótko -mogę robić z Tobą tak ze 4 takie deal-e w tygodniu ,,