bartek.siwiec, miałem czarną jedynkę, zegarek jest naprawdę rewelacyjny... ale strasznie mały, nawet jak na 38mm. Mam Certinę w tym samym rozmiarze i kurcze no... optycznie co najmniej 2-3 mm wydawała się większa.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Bartek słuszny wybór. Mam niebieskiego SNK807K2. Pamiętam jak go dorwałem w okresie świąt w grudniu to byłem tak zauroczony, że przez kilka pierwszych dni spałem w tym zegarku. Nie wiem skąd ten fenomen bo wcześniej i później z żadnym zegarkiem do łóżka nie poszedłem
Ta piątka jest mała, to fakt, ale przez to bardzo poręczna, fajnie układa się na nadgarstku i jak dla mnie jest świetnym towarzyszem wypraw rowerowych. Mam do tego zegarka duży sentyment i często zakładam go na rękę. Czarna da Ci pewnie większą możliwość kombinacji z paskami. Ja swoją dorwałem na rynku wtórnym więc nie mogłem grymasić
Ogółem będziesz Pan zadowolony. Taki ot budżetowy wdzięczny sportowo-militarny pilocik
Gratki przyszłego zegarka i Dziewczyny rozumiejącej Twoje potrzeby
To jeszcze wkleję swojego niebieskiego malucha. (zdjęcie z archiwum)
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2012-11-01, 00:41, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.