Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#49 Wysłany: 2012-11-03, 17:49
W szoku jestem, że stenek się odbił i goni somes'a. Tissot widzę jednak mocno prowadzi . Dzisiaj niestety oglądałem nowe kanapy do dużego pokoju i wpadł lepszej połówce pomysł na nowy stół z nowymi krzesłami Budżet zakupów więc stanowczo mocniej ucierpi niż myślałem... Pewnie zakup się przesunie na koniec grudnia/początek stycznia Nie zmienia faktu, że chyba jednak wybierać będę pomiędzy 1 a 3
Pies czy kot?: kot
#50 Wysłany: 2012-11-04, 13:22
To weź Orienta ( niekoniecznie w tym kolorze).
Cichy [Usunięty]
#51 Wysłany: 2012-11-04, 14:26
Tomek napisał/a:
Mr Hayek byłby wniebowzięty .. Eta wygrywa z porządnym inhałsem, który powinien zjadać ją na śniadanie .. Koniec Świata
Zaraz, zaraz
Cytat:
Za 40 lat (mam nadzieję, że dożyję) będę sprawdzał godzinę na zegarku z babcią Etą w środku, a Ty (też mam nadzieję, że dożyjesz) będziesz popijał Coca-Colę z puszki wyprodukowanej z tych dalekowschodnich werków.
W oryginale było "chińskich" werków, ale jeden czort. I tak wiadomo co autor chciał przekazać forumowej gawiedzi.
Chyba nie trzeba pisać skąd pochodzi cytat
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Tissot. Chociaż nie jestem pewny. Ale to jeden z nielicznych nowych Tissotów, które mi się podobają (tarcza). Reszta taka sobie. Na tym zdjęciu wygląda średnio, ale w realu znaaacznie lepiej. "Bransoletka" zdecydowanie do wymiany.
Zdecydowanie Orient - zawsze mi się podobał, no i ma uwielbianą przeze mnie komplikację - rezerwę chodu. A ta właściwie jest nieosiągalna w kłalitach poniżej 3 tysi. Bo panie - musi kosztować.
maciek [Usunięty]
#57 Wysłany: 2012-11-05, 11:48
Bibliotek@rz napisał/a:
A ta właściwie jest nieosiągalna w kłalitach poniżej 3 tysi. Bo panie - musi kosztować.
Dlategom o kłaliciakach pisał. Japończycy i Chińczycy przynajmniej do sprawy uczciwie podchodzą i można zegarek z PR kupić już za 250 zł czy 1000 zł. A modyfikacja eci musi kosztować chory pieniądz i tak Cytryna lub Tissot w podstawowej wersji kosztuje 1500, a jak dorzucą mu rezerwę to 3500 albo 4000.