Spam, sam sie zastanawiałem nad zakupem, ale sprzedawca/czyni nie odpowiada na moje maila. Stan faktycznie nie w 100% oryginalny- ktos wspomina o koronce. Wyglad tez nie za miętowy. Na in plus to to ze mechanizm wczesny i tarcza także.
Jak za 400 odda to bierz najwyżej jak sie nie spodoba..oddasz Monterowi
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#20 Wysłany: 2012-11-05, 10:31
Na zdjęciu nie widać dokładnie jaki to stan ale niektórzy sprzedają takie jako NOS. Kosztował mnie 500PLN+wysyłka i mocno się zastanawiałem czy nie przepłacam.
Ten z pierwszego posta IMO za bardzo sterany jak na tą cene i za 550 bym go nie wziął. Choć z drugiej strony makro z kompaktów bardzo często wyolbrzymiają każda ryskę i zabrudzenie i wiele razy miałem tak, że zegarek mocno sterany na zdjęciu w rzeczywistości wyglądał nieporównywalnie lepiej a po wyczyszczeniu robił się z niego doskonały wręcz okaz.
Najbardziej martwiłaby mnie koronka... O oryginał trudno.
Tomir,
ten czarny z cyrylicą rewelacja - już w kościach łamanie czuję...
Chyba zaraziłeś mnie tym zdjęciem muszę taki upolować.
Ostatnio zmieniony przez Kamel 2012-11-05, 20:14, w całości zmieniany 1 raz
Spam [Usunięty]
#22 Wysłany: 2012-11-05, 21:32
Nie wyczochrałem... zniżki nie będzie...
...i jeszcze mnie nie opuściło... u pepików około 620 pln bez wysyłki i opory przy wysyłce za granicę... ale jakby co... to czy
Ten czeski rzeczywiście wygląda dobrze... korci mnie straszliwie... a ja chcę to chrono do codziennego... może nie aż tak... ale częstego użytku... na pewno nie do gabloty... przeszedłem już pewien etap i nie chcę gromadzić a używać... i dlatego raczej szkoda dla mnie blisko nos dobrego stanu bo i tak prędzej czy później go porysuję... miał być okean... na aukro leży taki za 1kilo... ale to strach tak nieczęsto spotykany łoczyk do codziennego tyrania szykować...
...a propos... są jakieś trudności w zdobyciu nowego szkiełka do poljota chrono
[ Dodano: 2012-11-09, 12:58 ]
Pany...
... a co myślicie o takim Poljocie ... ten sam model co na allegro i w czechach... też za niego gość tanio nie chce... blisko 6 stuf...
Maras68 [Usunięty]
#30 Wysłany: 2012-11-09, 13:17
w sumie szkło wymienisz i będzie jak nowy
do chędożenia w sam raz jeśli w pełni sił witalnych i mu zeruje czyli staje punktualnie
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2012-11-09, 13:19, w całości zmieniany 2 razy