_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-11-06, 20:31, w całości zmieniany 2 razy
Cuś to Zabrze pokrzywione jest lekko, czy mi się zdaje
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#27 Wysłany: 2012-11-06, 20:43
W życiu prawdziwej limitki w łapie nie miałeś ale będziesz się łachudro wypowiadał?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
Tego Seiko chętnie taniej bym dorwał... Wiem, że były na koniec w promocji za 550 pln, ale obecnie to znalazłem w jakimś czeskim sklepie za ponad 1000 pln
W międzyczasie ja sobie kupnąłem budżetowo takie:
Pstryknę w wolnej chwili za dnia jakieś swoje fotki.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#30 Wysłany: 2012-11-06, 20:50
Michał G. napisał/a:
Kemmner - podobał mi się, ale po przyjrzeniu się mu z bliska w Zgierzu - odpada
A kogo to widziałeś egzemplarz, że się nie podobał
pasti napisał/a:
Tego Seiko chętnie taniej bym dorwał... Wiem, że były na koniec w promocji za 550 pln, ale obecnie to znalazłem w jakimś czeskim sklepie za ponad 1000 pln
W międzyczasie ja sobie kupnąłem budżetowo takie:
Były na zatoczce po ok. 150$. Tego na allegro chyba widziałem