W sumie to to samo co Rodina, którą osobiście bym polecał tylko miałem poszukać kwarc z czarną tarczą i do 300
Chociaż chyba będę musiał przekonać do automatu i wtedy kwotę podnieść, ale na to jeszcze przyjdzie czas
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#20 Wysłany: 2012-11-09, 09:51
Strzała napisał/a:
Czarny Atomek byłby elegancki tylko największym problemem jest go teraz upolować
Atomek przy rodinie obok siebie wydaje sie jednak nieco straganowy /wykonanie tarczy, wskazowek - mam oba, oba jasne.
Jak musi byc czarna i do tego w miare elegancka a wybor miedzy atomkiem to tylko Rodina. Co z tego ze automat, skoro ustawia sie w 2 sekundy po wyjeciu z pudelka bo nie ma daty.
Co do ceny Rodina z szipem to pewnie wlasnie cos kolo 300
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2012-11-09, 09:53, w całości zmieniany 2 razy
Ja bym się nawet nie zastanawiał i od razu brał w automacie, tylko jak napisałem w pierwszym poście szukam dla mojej dziewczyny, a ona chce kwarc. Chociaż pracuje nad przekonaniem jej do automatu
Edit:
Tylko Rodine za 300zł wyrwać to raczej ciężko biorąc pod uwagę, że na wejściu na Taobao jest prawie 100$...
Ostatnio zmieniony przez Strzała 2012-11-09, 12:39, w całości zmieniany 1 raz