Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 24 Sty 2012 Posty: 175 Skąd: Wawa
#20 Wysłany: 2012-11-14, 16:17
@Cezar OK, źle się wyraziłem. Czytelność godzin jest bez zarzutu, ale chodziło mi o tą gęstwinę przy indeksach. Myślę, że gdyby użyli trochę koloru te informacje mniej by się zlewały ze sobą.
Ja tam wierze tylko w automaty/mechaniki. cit ma duzo w tej mierze do zaoferowania i w tym bym raczej szukal. ostatnio ktos fajnego divera pokazywal chyba w temacie o nowych citkach jest.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#22 Wysłany: 2012-11-14, 17:03
capt66 napisał/a:
wierze tylko w automaty/mechaniki
Wiara czyni cuda
Ale istnieje coś takiego, jak wybór
Też na początku się fascynowałem mechanikami. Szukałem duszy, sensu, treści...
A teraz chcę mieć zegarek, który nie sprawia problemów, jest czytelny, prosty i mogę zawsze na niego liczyć.
Nie doszukujmy się w tym wszystkim ideologii
Blaz [Usunięty]
#23 Wysłany: 2012-11-14, 17:04
capt66 napisał/a:
Ja tam wierze tylko w automaty/mechaniki. cit ma duzo w tej mierze do zaoferowania i w tym bym raczej szukal. ostatnio ktos fajnego divera pokazywal chyba w temacie o nowych citkach jest.
Citizen tak naprawdę przoduje raczej w kwarcach HEQ.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-11-14, 17:07, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi