#1 Wysłany: 2012-11-17, 19:09 FOK ju !! zwiekszamy limit.
Jakiś czas temu szukałem garniturowego nurka, temat się ciągnął słuchałem waszych rad kombinowałem, padło na Bernhardta już prawie kliknąłem i ....
Syf bród zwątpienie i małe morale w mojej armii skłoniła mnie do zwiększenia budżetu ale więcej już nie zwiększę, no chyba że za 3k mi Karol sprzeda PO
Konkrety w końcu, rozmiar 40-44max, najlepiej w miarę cienki, elegancja pożądana, ideałem jest PO więc podobieństwo pożądane, kraj pochodzenia jest mi obojętny, mechanizm byle jaki, byle automat. seika orienty itp rozważałem w rynku jestem w miarę zorientowany więc zdaję się na waszą pomoc. faworytem jest sumok ale boje się divera 44 na moim wątłym 16cm nadgarsteczku.
i wrzucę sobie fotke ideału a co, może kiedyś kupię.
Ostatnio zmieniony przez pr00 2012-11-17, 19:15, w całości zmieniany 1 raz
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
no właśnie to jest to ale...
boję się że jakościowo to będzie bardzo poniżej niż choćby sumo, już nie mówiąc o PO. poza tym ten rozmiar 44 to może być na mnie za dużo. nosił to ktoś taki wątły jak ja? nie wygląda to śmiesznie?
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#5 Wysłany: 2012-11-17, 19:41
capt66 napisał/a:
no właśnie to jest to ale...
boję się że jakościowo to będzie bardzo poniżej niż choćby sumo, już nie mówiąc o PO.
Big Mako wyglada w realu na zegar za 5kpln jesli chodzi o jakosc wykonania koperty, tarczy i wskazowek. Krotko mowiac widac swietna jakosc na kilometr Jakby mial AR - czego mu zdecydowanie brakuje to kuna miszcz swiata bylby
capt66 napisał/a:
poza tym ten rozmiar 44 to może być na mnie za dużo. nosił to ktoś taki wątły jak ja? nie wygląda to śmiesznie?
Mam 16,5 cm i lezal swietnie, nie wygladal przesadnie duzy bo jest plaskawy calkiem.
Polecam - jakosciowo bije na leb wszystkie dostepne chinole stylizowane na PO lacznie z Alpha.
Jesli czarna PO to Twoj ideal to wez czarne big mako, choc granat jest przepiekny
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2012-11-17, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#6 Wysłany: 2012-11-17, 19:43
Czy mako ma AR?
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Mako to ładniutki zegarek, zwłaszcza niebieskie ale ma, moim zdaniem, jedną wadę - podwójny datownik, którego po prostu nie lubię...
i choć sam mam big mako blue i bardzo je lubię to dopiszę jeszcze 1 wadę- szkiełko ciągle jest brudne nie wiem jak to jest, w innych zegarkach nie mam tego problemu ale tu ...