Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#31 Wysłany: 2012-11-19, 00:31
Woytec60 napisał/a:
Niebrzydki...
Kolejny punkt na mojej liście potencjalnych EDC, razem z OSem Somesem czarnuchem, ze dwoma Hamiltonami (Khaki i Jazzmaster), Junghansem Attache, jakimiś Eternami z wyprzedaży, kolejnym Zeppelinem, Constantem i HGW czym jeszcze. Aha, i ze dwie Bulovy mi się też podobają. Lista zawiera z 10 sztuk i rośnie.
Edit: a Victorinox jest świetny, taki militarny czytelny styl sprawdza się jako EDC, no i data w słusznym miejscu. Mam jedynie opory przed noszeniem czegoś, co się nazywa jak jakiś cholerny scyzoryk.
Edit2: a jeśli miałby być dwukoronkowiec, jak ten poprzedni syzoryk, to proponowałbym trójkoronkowca:
pozdrawiam
Narfas
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-11-19, 00:42, w całości zmieniany 3 razy
Woytec60 [Usunięty]
#32 Wysłany: 2012-11-19, 07:15
Narfas napisał/a:
Edit: a Victorinox jest świetny, taki militarny czytelny styl sprawdza się jako EDC, no i data w słusznym miejscu. Mam jedynie opory przed noszeniem czegoś, co się nazywa jak jakiś cholerny scyzoryk.
pozdrawiam
Narfas
No i mógłby mieć nakładane indeksy...
Poza tym odeszliśmy od tego, co najbardziej kusiło Wojtka - śwajcarskie chrono na Walżu...
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Woytec60 [Usunięty]
#36 Wysłany: 2012-11-19, 19:06
Chrono na walżu poczeka na lepsze czasy.
Za wszystkie propozycje i podpowiedzi dziękuję i oczywiście po plusiku
Zegarek u Mikołaja zamówiony ale nie ma on prawie nic wspólnego z żadnym z pokazanych w tym wątku.
W zasadzie to model który kiedyś już miałem i który z racji przystępnej ceny i za sprawą jednego z tutejszych Naczalników cieszył się swego czasu na forum sporą popularnością.
Jemu potem przeszło i się zelektryfikował
Teraz ów zegar będzie u mię w nowej wersji, z kińskim akcentem i ociupinkę większy
Jak rzeczony Mikołaj przyniesie to się pochwalę, na razie idę czyścic komin żeby dobrodziej kubraczka sobie nie usmolił
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-11-19, 19:17, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#37 Wysłany: 2012-11-19, 19:34
Kupiłeś Orisa?
_________________ FORZA Robert! RK WRT
Woytec60 [Usunięty]
#38 Wysłany: 2012-11-19, 23:47
Niczego nie kupiłem
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#39 Wysłany: 2012-11-19, 23:49
Dostaniesz orisa lotniskowego
Blaz [Usunięty]
#40 Wysłany: 2012-11-20, 08:17
Woytec60 napisał/a:
Chrono na walżu poczeka na lepsze czasy.
Za wszystkie propozycje i podpowiedzi dziękuję i oczywiście po plusiku
Zegarek u Mikołaja zamówiony ale nie ma on prawie nic wspólnego z żadnym z pokazanych w tym wątku.
W zasadzie to model który kiedyś już miałem i który z racji przystępnej ceny i za sprawą jednego z tutejszych Naczalników cieszył się swego czasu na forum sporą popularnością.
Jemu potem przeszło i się zelektryfikował
Teraz ów zegar będzie u mię w nowej wersji, z kińskim akcentem i ociupinkę większy
Jak rzeczony Mikołaj przyniesie to się pochwalę, na razie idę czyścic komin żeby dobrodziej kubraczka sobie nie usmolił