Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#51 Wysłany: 2012-11-21, 15:55
Seiko takie, jak pokazał beceen, to kompletne nieporozumienie Macałem raz w TT i tego się nie da używać - wolne rekcje na wciśnięcia guzików i same guziki raz działają, a raz nie. Podobał mi się ten zegarek do momentu, aż go wziąłem do ręki.
Tu porównanie tego Seiko z e-inkiem i Risemana. Kiedyś się nad tym Seiko zastanawiałem...
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#58 Wysłany: 2012-11-21, 20:08
Przy ryśku wygląda jak....tania zabawka
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#59 Wysłany: 2012-11-22, 17:02
Apa13 napisał/a:
pasti, dziś go widziałem. Co on ma za funkcje?
Power save function
Alarm function
Full auto calender
You can choose Home time & Local time
Dual time
LED Light
Martob napisał/a:
pasti, mam na liście tylko price jakby x2 , x3 znaczy się
agaron napisał/a:
pasti, mnie się też widzi. Tylko ta cena...
no właśnie
Choć kiedyś prawie dorwałem używkę za około 2 k pln
_________________ World Wide Watches
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#60 Wysłany: 2012-11-22, 18:30
Czy ktoś mógłby zrobić małe resume i sporządzić listę tych *#*^@% którzy idą za Junguem? Niech chcę się denerwować, a dobrze byłoby uwiecznić tych odszczepieńców
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.