Co Was opętało?
Przecież te Omegi, to damskie zegarki. Jedna ma 37 mm, druga 35,5 mm i do tego plastik zamiast szkła...
Tylko Breitling
Albo każdy inny, byle nie Omegi, oczywiście w tym zestawieniu
_________________ Time is meaningless, and yet it is all that exists.
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2012-12-08, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Ja też bym sobie brajtka ponosił....., nigdy nie miałem i zanim powiem że nie warto to z chęcią zakosztuję.
Omegi... raczej już bardziej kolekcjonerskie niż użytkowe, rownież wolałbym dołożyć do klasycznego Speedmastera.
007 na pewno piękny zegarek, przynajmniej tak wygląda na zdjęciach bo na żywo nie widziałem.
Dla mnie trochę psuje spójność tego projektu zbędna osłona koronki. Nie wiem jak na żywo prezentuje się kolor tarczy ale zakladam że jest to walor 007.
W Etertnie nie znajduję niczego poza stylistyczną poprawnością. Moim zdaniem brak jej bożej cząstki którą posiada Four Hands.
Sag świetna koperta i technologicznie fajny mechanizm.... Ile z tego przeniesie sie na fun w codziennym użytkowaniu... ?
Pragamtyzm podpowiada mi że w przypadku odsprzedaży najmniej bolesny będzie Breitling i Omega.
_________________ Kuba
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
Ja też bym sobie brajtka ponosił....., nigdy nie miałem i zanim powiem że nie warto to z chęcią zakosztuję.
Omegi... raczej już bardziej kolekcjonerskie niż użytkowe, rownież wolałbym dołożyć do klasycznego Speedmastera.
007 na pewno piękny zegarek, przynajmniej tak wygląda na zdjęciach bo na żywo nie widziałem.
Dla mnie trochę psuje spójność tego projektu zbędna osłona koronki. Nie wiem jak na żywo prezentuje się kolor tarczy ale zakladam że jest to walor 007.
W Etertnie nie znajduję niczego poza stylistyczną poprawnością. Moim zdaniem brak jej bożej cząstki którą posiada Four Hands.
Sag świetna koperta i technologicznie fajny mechanizm.... Ile z tego przeniesie sie na fun w codziennym użytkowaniu... ?
Pragamtyzm podpowiada mi że w przypadku odsprzedaży najmniej bolesny będzie Breitling i Omega.
No własnie myślę podobnie - Seiko jak nie podejdzie to będzie ciężko odsprzedać, natomiast Omegę pewnie i owszem. Breitlinga zawsze chciałem jakiegoś mieć i tylko tak z sentymentu dołożyłem do zestawienia, bo w sumie bardziej bym chciał teraz chrono jakieś.
_________________ World Wide Watches
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
Pies czy kot?: kot Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 03 Paź 2012 Posty: 1091 Skąd: Liegnitz
#29 Wysłany: 2012-12-08, 22:21
Głos oddany
_________________ Czas jest moim sprzymierzeńcem.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#30 Wysłany: 2012-12-08, 22:22
widzę Volturi że na Omegę
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.