Pomógł: 7 razy Wiek: 53 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 1308 Skąd: Zakamuflowana Opcja
#35 Wysłany: 2012-12-02, 22:32
No ładnie mu nawet! Widzę, że zdobyłeś białego
A mojego odesłałem. Gdy przyszedł, założyłem od razu nie skracając nawet bransolety. Jako że miałem dyżur w pracy, to uprawiałem desk diving. Starczyło jakichś 2 godzin, gdy spojrzałem na zegarek - a tu sekundowa się wala po tarczy... Odpadła, znaczy się. Skontaktowałem się ze sprzedawcą, ten nie robiąc jakichkolwiek przeszkód poprosił o odesłanie, co też uczyniłem. Aktualnie czekam na dukaty.
Wrzuciłby ktoś zdjęcie wersji z czarną tarczą? (bez znaczenia czy żółta czy czerwona wskazówka).
Nie mogę znaleźć nic na necie a w aukcjach zdjęcia wychodzą trochę "nienaturalnie". Interesuje mnie głównie jak w czarnej wersji prezentuje się to zdobienie tarczy oraz ogólny wygląd zegarka.
Na tle Glicynek, Fortisów, Sękaczy, Cytryn, Orientów, Łuczów, Casioków, Kemmerów, Androidów, Nautic, DOX, Boctok'ów, wszelkich gazomierzy, lotników, Citizen'ów, vintage'ów wszelkiej maści i wszystkich innych ważnych zegarów to ten Partiss po prostu jest. Do końca niestety nie mam pojęcia o co tak na prawdę chodzi ? Ładny model zegarka...i ?
_________________ Mądry wie co mówi - idiota mówi co wie.
Czy da się jeszcze takiego Partissa gdzieś kupić. Posiadam już czarnego ale chętnie dokupił bym mu białego braciszka.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#42 Wysłany: 2013-08-07, 20:02
Wszystko co zostało to juz ostatnie sztuki, na 1 stronie watku masz link a w nim listę lokalnych dystrybutorów i u nich mozesz szukać. Ewentualnie wszelkie sklepiki/stoiska z tanimi zegarkami typu Perfect, Gino Rossi- bo to jest ta pólka cenowa (choć duzo lepszy zegarek ) Ja swojego przypadkiem u jednego zegarmistrza wynalazłem...