Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#1 Wysłany: 2012-12-19, 15:43 Zodiac Sea Dragon
Tak na szybko - czy wskazówki we wszystkich Zodiacach Sea Dragonach są wymienne tzn. czy różne wersje kolorystyczne będą pasować do tego modelu ale innej wersji kolorystycznej? Gdzie ewentualnie kupić taki komplet. Przeszukałem zatokę, wujeg google też nie poradził. Chyba że ktoś ma jakiegoś szrota
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#3 Wysłany: 2012-12-19, 18:53
mam all black i z czytelnością odczytu godziny jest kiepsko - czarne wskazówki przy czarnej tarczy i kopercie są mało widoczne. Na zdjeciach wygląda to ok ale wrealu już mniej niestety. Koncepcja jest taka żeby zamienić je na jakiekolwiek inne najlepiej jakieś kolorowe choć białe też byłyby ok. W ostateczności kupię farbkę modelarską taką monster green świecący i maznę.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#6 Wysłany: 2012-12-19, 19:18
jezeli pasują to jest to jakaś koncepcja
Można to zrobić, ale po świętach.
W razie gdyby któremuś z nas nie konweniowały, po prostu odeśle się z powrotem.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
#9 Wysłany: 2012-12-19, 19:28
To chyba logistycznie najlepiej byłoby żeby jeden drugiemu wysłał cały zegar i adresat dokona operacji u zegarmajstra obejmujacej dwa zegary. Wrócimy do tematu po świętach - chyba że na zlocie wiosennym znajace się na sprawie kumotry dokonają operacji.