#1 Wysłany: 2012-12-21, 16:58 KAŻDY ŁA(Ł)DNY TYLKO KTÓRY ŁAŁ I FAJNIEJSZY
Wszystkie 3 propozycje łażą za mną od daaaawna.
Mam ochotę na ładny zegarek w niebieską (granatową) tarczą, taki "bardziej elegancji" ale i do sweterka. Odpada chrono i nurki.
Wsio ryba co go będzie napędzało, byle działało długo i dokładnie. Odpada wszystko na dziwnych bransoletkach, bo i tak zmienię na pasek.
Który?
A może coś innego? w budżecie do ~ 1400 zł?
Ja jestem daltonistą ale drugi chyba nie wpada w żaden odcień niebieskiego
Jeśli ma być "taki "bardziej elegancji"" to żaden z tej trójki mi nie pasuje
Ale on ma być bardziej elegancji niż Monster czy Android Nic pod biały mankiet koszuli.
A, że Citek nie jest niebieski, to prawda, za to idealnie wygląda na granatowym pasku
[ Dodano: 2012-12-21, 18:09 ] Blaz, nie słuchaj Avasta
Deco79, o ile nie upierałbym się przy bezelu, to przy wskazówkach zdecydowanie tak. Na korzyść mojej wersji Bransoletka w Twoim dużo fajniejsza, ale i tak przełożyłbym na pasek rally.
PRS 516 zdecydowanie! Citek jest złoty - nie niebieski, więc odpada, Deep Blue to patelnia będzie - ma 44 czy 45mm bez koronki. Kilka tematów niżej szukałem dokładnie czegoś w typie wymienionym przez Ciebie i ja jestem zdecydowany na Tissota.