Eeee....nie dość, że inspirowany MQJ'em, to jeszcze wybrakowany, bo lupki nie ma Widać cięcie kosztów....
A tak serio, to gratulacje, bardzo mi się podobuje
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#63 Wysłany: 2012-12-25, 22:08
Karolewskiej napisał/a:
Mario, dobry wybór. Mi się też podoba ten rolnix
ładny, ładny ale ....rozmiar "komunijny" - mierzyłem kiedyś takiego bo i mnie taki design się podoba.......ale jakoś za mały na moją - niewielką przecież - posturę
43 i bym myślał baardzo - jak PO - dopiero 45 na bransie się ułożyła........ale trza odłożyć w czasie takie pomysły niestety....
Gratuluję zakupu - beef też ma "komunijnego" i się nie wstydzi
#65 Wysłany: 2012-12-25, 22:35
Spox chłopaki, będzie podrupa, będą zdjęcia.
Jak na moją mikrą łapę jest w sam raz, chciałem planetę ale rozmiar a w szczególności grubość mnie przytłoczyła, no cóż nie każdy ma łapę jak Pudzian.
AT odpadał bo kupiłem koleżance małżonce, zresztą za Waszą namową, jak będę chciał ponosić to powiedziała że pożyczy, więc dwie AT na pokładzie to bezsens.
Co do lupki to rolnix z nią zwyczajnie mi się nie podoba i co ja zrobię. Kupię sobie kalendarzyk kieszonkowy i data będzie a co.
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#66 Wysłany: 2012-12-26, 21:18
Mario, no i to jest zegarek, a nie jakieś tam popierdółki, słuszna koncepcja
3 Rolnixy na forumie to już taki mały podstolik buraczany można na zlocie zrobić
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!