#1 Wysłany: 2012-12-28, 15:38 Ten Tag czy inny, naczy w ogóle inny?
Witojcie
Chodzi mi po głowie Tag, ref CV2014.FT6007 o taki:
Pomóżcie i podpowiedzcie czy warto i co ewentualnie w założonym budżecie (do 6k plnów) mogę dostać innego- rozmiar max 42 mm, pod garniak i pod klapki kubota, jak mawia Carlito1: "w zasadzie do wszystkiego"
Taki EDC z tym że nie musi mieć 500 km wodoszczelności ale jak do wody wpadnę do nie będzie wstydu przed klasą. Nie ma znaczenia czy bransa czy guma czy pach- to zawsze można wymienić. Raczej automat/mechanik.
Jak już pisałem, w tej kwocie paradoksalnie trudno coś rozsądnego dostać.
P.S.- nie chę 20 parniaków na raz kupować, wolę powoli pojedynczo.
_________________ Nikt nie jest na tyle inteligentny żeby nie wyłapać taboretem w ryj.
Kijem Wisły nie przepłyniesz.
Głową muru nie przeskoczysz.
Nie wszystko złoto co się święci garnki lepią.
Ten Tag ma to do siebie, że straszliwie błyszczy, po prostu się świeci jak psu jaja. Przynajmniej we wszystkich sklepach gdzie go oglądałem. Boje się, że za zbytnio będzie się w oczęta rzucał a jakoś tego nie chce. Kurcze mam sporą zagwozdkę bo jednego strasznie mi się podoba a drugiego już nie.
_________________ Nikt nie jest na tyle inteligentny żeby nie wyłapać taboretem w ryj.
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#11 Wysłany: 2012-12-28, 23:33
Tak na marginesie - ostatnio na CW same Rolexy, Tagi, Omegi, Marine Mastery, GS-y... Tak, to był ciężki rok dla gospodarki panie Premierze
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#12 Wysłany: 2012-12-28, 23:39
szara strefa panie, nic tylko szara strefa
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#13 Wysłany: 2012-12-29, 00:01
Ciniol, myślisz, że kolor forum to nie przypadek?
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#14 Wysłany: 2012-12-29, 00:13
wszystko ma ukryte znaczenie ale zostaną dopadnieci przez każącą rękę Vincenta Jakuba czy jak mu tam
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-12-29, 11:34, w całości zmieniany 1 raz