Drodzy Koledzy, chciałem przypomnieć, że mamy młodemu kumotrowi pomóc w wyborze, a nie dyskutować o wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#81 Wysłany: 2012-12-30, 10:55
Fakt ubywa, ale jeszcze nie na tyle żeby nie wyłapać jakiejś fajnej za wschodnią granicą.
A za równowartość tej nowej można mieć naprawdę niezłą starą Amfibię.
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 38 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#83 Wysłany: 2012-12-30, 12:14
Yakovlev napisał/a:
Fakt ubywa, ale jeszcze nie na tyle żeby nie wyłapać jakiejś fajnej za wschodnią granicą.
A za równowartość tej nowej można mieć naprawdę niezłą starą Amfibię.
Wszystko prawda. Zależy jednak do czego taki zegarek ma być, bo jak do noszenia, to raczej polecam te nowe. To współczesna masówka, nigdy, może poza jakimiś "limitkami" nie będzie przedmiotem westchnien kolekcjonerów. A znaszanie idealnej beczki na przykład - zgroza !
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#85 Wysłany: 2012-12-30, 12:23
Z tymi nowymi to taki trochę totolotek. Nie wiadomo co trafisz.
Ja swoją po tygodniu zmuszony byłem odesłać do serwisu, automat nie naciągał, a że na gwarancji to wysłałem. Wróciła po prawie 3 miesiącach (z Rosji) i jak do tej pory wszystko z nią OK.
W Amfibiach 1967 zdarza się, że szkiełko strzeli niespodziewanie, podobno od naprężeń.
EDIT:
A Aronus za tę w lewym górnym narożniku ma FPYSK
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#86 Wysłany: 2012-12-30, 12:24
Tylko nie mogę znaleźć takiej w kopercie ministry ani na meranom ani chistopolcity - chyba że jakiś ślepy jestem Przyznam, że bardziej mi wizualnie "leży" niż okrągła. Jeden z kumotrów przyfocił tutaj swoją w ministry właśnie.
Edit: właśnie doczytałem, że można wybrać bezel samemu. Fajna opcja, szkoda że nie ma czarnego bezela do wyboru (coś jak w skx007)
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2012-12-30, 12:27, w całości zmieniany 2 razy
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#87 Wysłany: 2012-12-30, 12:29
Aronus podwyższyłes mi ciśnienie w ramch przeprosin zgadzam się odkupić od Ciebie jakieś dwie amfy
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
słuchajcie mam też takie pytanie czy wskazówki sa kompatybilne we weszystkim wostokach? Tak myśle jeszcze o wykorzystaniu takiego zestawu do mederki
http://chistopolcity.com/...?id_product=168
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-12-30, 12:32, w całości zmieniany 1 raz