#1 Wysłany: 2013-01-03, 22:28 Czy ktoś użytkuje uhrforum.de?
Hej,
z takim zapytaniem.. Czy któryś z kumotrów, zagląda i użytkuje forum zegarkowe u naszych zachodnich sąsiadów, a mianowicie uhrforum.de ? Wpadł mi w oko zegar wystawiony na tamtejszym bazarku,jednak nie mogę się zarejestrować, mają jakiś dziwny system gdzie 'furtka' rejestracji jest otwarta co kilka dni. Dziś akurat nie Może ktoś już jest użytkownikiem wspomnianego forum i mógłby pomóc mi ugryźć orientalny kąsek?
Pozdrawiam
_________________ Let's watch!
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Na 100% widziałem tam Karolewskiej, skrobnij do niego PW. A BTW ja też kiedyś próbowałem się tam zalogować ale odpuściłem. Za słabo szprecham, żeby aktywnie korzystać
posyłam kumotrom pw może się uda jakiś kontakt zza Odry złapać;)
[ Dodano: 2013-01-04, 11:20 ] Karolewskiej to jest gość powiem Wam tyle, że sprawy dzięki niemu już dogadane i przy pomyślnych wiatrach w przyszłym tygodniu pochwalę się nowym, orientalnym nabytkiem
Pozdrawiam i dzięki kumotrom,za wszelką kontaktową pomoc
_________________ Let's watch!
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2013-01-04, 12:56, w całości zmieniany 1 raz
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#8 Wysłany: 2013-01-04, 19:33
LOUISS napisał/a:
Karolewskiej to jest gość
Karol chyba na każdym większym europejskim i nie tylko forum się udziela
Na unforum też się nie rejestruję, bo po niemiecku nie za bardzo nawet z tłumaczem mi idzie
Wiem, że jak zajdzie potrzeba to Karol pomoże ogarnąć temat Robiłem w zeszłym roku deal na ebayu - Archimede - z pewnym Niemcem i stwierdzam, że to solidny kontrahent był
Dzięki pierwszy w tym roku zakup i już się nie mogę doczekać, chociaż wiem, że dopiero 'przybite' no i troszkę czasu potrzeba, aż wskoczy na łape:) mimo wszystko czekam z niecierpliwością