pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#16 Wysłany: 2013-01-04, 19:47
Dobre opracowanie... ja chciałem w grudniu zamówić niebieskiego.
Wstrzymałem się jednak, bo czekam na coś co jest dużo trudniejsze do zdobycia i być może niebawem będzie
Jako świeżak na forum, szukam takich tematów jak ten. Wiedza w pigule i jeszcze wyczerpująca.
Zazdroszczę recenzentom i historykom stąd, umiejętności robienia świetnych fotek.
A zegarków, jakby kto pytał, to udzielam odpowiedzi wymijającej
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#20 Wysłany: 2013-01-04, 19:59
Woytec60 napisał/a:
Pasti, miałem ja zamówic takiego ale na dostępnych w necie fotkach mi nie podszedł
Coś Ty tam wyniuchał?
Ostatnio mam pecha na paczki i pokazywał będę dopiero jak już u mnie będzie
Cosik fajnego powinno wpaść w poniedziałek, a to o czym pisałem to może za tydzień
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#21 Wysłany: 2013-01-04, 20:09
Woytec, recka super, ciekawa i wyczerpująca (temat, nie czytelnika).
Zegara gratuluję, koperta obłędna i nieoklepana zarazem. Tylko te wskazy mogłyby być polerowane, a nie czarne, moim skromnym zdaniem. Rozumiem że nie oszczędzali, że nie poszli na łatwiznę ale... może by bardziej pasowały do reszty (polerowane indeksy, dużo polerki na kopercie). Ale i tego bym nie wyrzucił z... nadgarstka
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
maciek [Usunięty]
#22 Wysłany: 2013-01-04, 20:17
Jedna z ciekawszych recenzji, świetnie się czytało! No i zegarek świetny, gdyby miał wr100m mógłby być dla mnie tym jedynym.... Szczególnie jego niebieska wersja.
Chylę czoła za recenzję tego świetnego zegarka Na dzień dzisiejszy jest to dla mnie nr 1 dla casuala z jasną tarczą, tak że kto wie, może w tym roku będzie kolejny na forum Recenzja tylko utwierdziła mnie w wyborze, jeszcze przymierzyć tylko by wypadało. A pomyśleć, że w TST byłem niedawno i na to nie wpadłem