Ja tam zrobiłem kilka zamówień - głównie biżuteria - jeżeli termin był wskazany na dostawę 3-4 dni to były zawsze w 3 dni od momentu złożenia zamówienia. Paczki wysyłane z Monachium dhlem. brachol zamówił sobie seikacza od nich i też przyszedł w 3 dni.
W żadnym wypadku nie chciałem Cię stresować
W moim wypadku, przy zamawianiu widziałem zapis (małymi literkami) - czas dostawy 14-18 dni, tak więc wszystko jeszcze jest OK.
Tak czy inaczej, strasznie męczy takie długie oczekiwanie
niestety Pany zdjęcia będą trochę później bo pomimo informacji w sklepie iż towar dostępny od ręki, to dzisiaj dostałem maila iż będzie dopiero pod koniec stycznia. No nic pozostaje cierpliwie czekać.
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies
Maurycy doszedł. jest meeeega zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcia - niestety jakość średnia bo robione telefonem. Jak będę miał dostęp do sprzętu to zrobię coś lepszego
wyszła trochę zapaskudzona tarcza ale to moje odciski paluchów.
No ale jak widzę - już po ptakach. Maurycy zwyciężył.
_________________ Segoy
union [Usunięty]
#45 Wysłany: 2013-01-08, 23:31
Brałbym Movado lub Maurycego są to zdecydowani faworyci z tego wątku.Movado za prostotę ,piękno no i kawał histori.
Maurycego bo lubię tę manufakturę i podoba mi się ten garniturowiec.. .