Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#17 Wysłany: 2013-01-21, 20:00
Z tych dwóch to brązowy Ja bym brał 1. Klasyka zawsze trzyma fason, to jak biała koszula i granatowy garnitur. Jak pokazał casus Amber Gold, złoto nie zawsze w cenie... chociaż - bez wątpienia - dla zuchwałych
_________________ Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#27 Wysłany: 2013-01-22, 20:00
nick555 napisał/a:
Ale ogólnie to masz takie ciśnienie na niego?
Jakbym miał ciśnienie to już dawno bym go miał... najbardziej chyba działa fakt, że się wyprzedają szybko i za moment może ich nie być.
Może faktycznie dam sobie na razie spokój. Nosić mam na razie co, a i do redukcji kilka jeszcze czeka...
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#30 Wysłany: 2013-01-23, 12:59 Re: Który byczek
Ten nowy wypust mocno taki se doszedlem do wniosku - jedynie brazika bym bral, ale juz sie skonczyl na rakutenie dosc dawno
Z tych 2 to naprawde zaden - te malowane na czarno wskazowki... duzo ladniej by wygladaly polerowane. Ogolnie tarcza jakas taka zbyt przecietna im wyszla.